Börtönrádió szabadon

hétfő, 25 szeptember 2017 szerző:
Adjhangot egyesület Első börtönrádió konferencia

Kiszabadítottuk a Börtönrádiót!
Itt hallgathatod a három Börtönrádió legjobb műsorait, valamint az általunk kint készített műsorokat börtön-bűn-igazságszolgáltatás témában.

Börtönrádió szabadon-teszt

péntek, 08 szeptember 2017 szerző:
Adjhangot egyesület Első börtönrádió konferencia

Kiszabadítottuk a Börtönrádiót!
Itt hallgathatod a három Börtönrádió legjobb műsorait, valamint az általunk kint készített műsorokat börtön-bűn-igazságszolgáltatás témában.

Egy éve indult az első női börtönrádió

szombat, 22 július 2017 szerző:
Egy éve indult az első női börtönrádió

Most ünnepli egy éves fennállását Magyarország első női börtönrádiója, a Hessz FM, amely a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet II. számú objektumában egyelőre napi két és fél óra adásidővel jelentkezik.

BÖRTÖNSULI KOORDINÁTOR kerestetik!!

csütörtök, 02 február 2017 szerző:
Adj hangot egyesület Börtönrádió köszönjük

A Börtönrádió azért dolgozik, hogy a börtönből szabadultak visszataláljanak a törvénytisztelő életbe és ne kerüljenek újra börtönbe.

Börtönrádió szabadon adománygyűjtés

vasárnap, 16 október 2016 szerző:
Börtönrádió szabadon

A Börtönrádió már csak fél lábbal van börtönben!
A második félidőben van a Börtönrádió szabadon című kampányunk, az Adjuk Össze ismert adománygyűjtő oldalon.

Legyél te is börtönrádiós!

péntek, 17 április 2015 szerző:
Legyél börtönrádiós

Az Adj Hangot Egyesület a Norvég Civil Alap támogatásával közösségi rádiós tréninget szervez.
Ha részt veszel képzésen, te is tagja lehetsz a magyarországi börtönrádió-hálózat kiépítésén dolgozó csapatnak.

Kirepülök (Feri)

szerda, 25 március 2015 szerző:
Közösségi rádió a rácsok mögött

Mi mindent tettem, hogy a sors olyan akadályokat gördít elém, amelyeket lelkileg feldolgozni már nem tudok? Hát mégis okkal történik minden? Nem tudom eldönteni, mert érintett vagyok e dologban és mint alanya mindennek, elfogult lehetek ahhoz, hogy kellőképp helyesen vizsgáljam. Így gondolom, de meglehet, tévedek.

Csikos Attila – A megbocsájtás felszabadít

szombat, 20 december 2014 szerző:
Közösségi rádió a rácsok mögött

Időnként mindannyian haragra gerjedünk,
De csak a bolond engedi meg,
Hogy beköltözzön a harag a szívébe,
Mert a harag gátolja a gyógyulás folyamatát,
A megbocsájtás viszont felszabadít
És képessé tesz a továbblépésre,
Hisz ez az ami számít.
Mert a megbocsátás felszabadít!

Közösségi rádió a rácsok mögött

IV. rész

A beszélgetéseink, amelyeket folytatunk, egyre intenzívebbek és barátiabbak. Már azt érezteti… bizalom! Bizalmamba fogadom és kezdek megnyílni felé, és többet elárulni mindarról, ami történt és történik. Mostanra nem érzem azt a falat, ami talán állt. Ha volt egyáltalán. Nem értem, mi miért történt, de hiszem, minden okkal van.

Korábban nem tudtam és nem is foglalkoztam ok-okozati tényezőkkel- a vágy, hogy élek és élhetek, teljesen elvonta a figyelmem. Nem foglalkoztam azzal, ami… de nem is tudtam, mi rejlik bennem.

Időközben a gondolatim, a szenvedéseim barátom és társam lett. Sok mindent átgondoltam újra és újra. Igyekszem több oldalról szemügyre venni mindent. Igen, elmondhatom: átértékelődött sok dolog, ami eddig nem volt fontos. Hol tartanék most, ha nem történik mindez? Más lennék, mint ami? Meglehet, de egy biztos: soha nem ragadtam volna tollat!

Elindult a Rács Fm rádió!

hétfő, 01 december 2014 szerző:
Börtönrádió műsorai

„RÁCS FM, A LEBILINCSELŐ RÁDIÓ!” – december 1-jén csendült fel először a Váci Börtön és Fegyházban ez a szignál. Reggeli Zene, Emberek és Sorsok,Útravaló, Black Ness, Tetováló Szalon, Kívánságműsor, Lélekcsengés, Fegyencedzés. Ezekkel a műsorokkal indult el az első magyarországi börtönrádió, amely reményeink szerint csak az első a sorban.

Óriási volt az izgalom a stúdiósok körében, nagy volt a várakozás a hallgatóság részéről. Mivel a sugárzás a televíziós hálózaton keresztül megy, nagy konkurenciával kell számolni. Ha nem elég érdekes az adás, csak egy mozdulat és máris átkapcsolhatnak a népszerű sorozatokra…

A fogvatartottak május óta tanulják a rádiózás szakmáját – a hangfelvételt, a vágást, a kérdezéstechnikát, a szerkesztést. Még nem tökéletes minden, de mostantól kezdve már a hallgatók visszajelzései is alakítják majd a műsorokat.

FEL
Adj Hangot

Facebook