Elindult a Rács Fm rádió!

szerző: Judit / hétfő, 01 december 2014 / Kategória: Börtön rádió

RÁCS FM, A LEBILINCSELŐ RÁDIÓ!” – december 1-jén csendült fel először a Váci Börtön és Fegyházban ez a szignál. Reggeli Zene, Emberek és Sorsok,Útravaló, Black Ness, Tetováló Szalon, Kívánságműsor, Lélekcsengés, Fegyencedzés. Ezekkel a műsorokkal indult el az első magyarországi börtönrádió, amely reményeink szerint csak az első a sorban.

Óriási volt az izgalom a stúdiósok körében, nagy volt a várakozás a hallgatóság részéről. Mivel a sugárzás a televíziós hálózaton keresztül megy, nagy konkurenciával kell számolni. Ha nem elég érdekes az adás, csak egy mozdulat és máris átkapcsolhatnak a népszerű sorozatokra…

A fogvatartottak május óta tanulják a rádiózás szakmáját – a hangfelvételt, a vágást, a kérdezéstechnikát, a szerkesztést. Még nem tökéletes minden, de mostantól kezdve már a hallgatók visszajelzései is alakítják majd a műsorokat.

FEL
Adj Hangot

Facebook

Meghívó az első Börtönrádió konferenciára
Az Adj Hangot Egyesület és a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága tisztelettel meghívja Önt az első Börtönrádió konferenciára.
A konferencián bemutatjuk a magyarországi börtönrádiók működésének eddigi tapasztalatait a bv és a rádió képviselőinek szemével, más civil szervezetek rácsokon belüli tapasztalataiba is bepillantást nyerhetünk...
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL1FMYVI1RkIya2RjIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==
* Adatait bizalmasan kezeljük
Ajánlja fel adója 1%-át egyesületünknek!

Nem árulunk el titkot, hogy egy non-profit szervezet, mint a mienk is, egyik nagy anyagi segítségét az Önök SZJA 1%-ának felajánlása jelenti.
Ezzel a lehetőséggel minden adófizető állampolgár élhet, eldöntheti, melyik szervezetet támogatja úgy, hogy neki semmibe nem kerül.
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hiszen ha nem nyilatkozik, az államkasszába megy a pénz, pedig az 1% egy-egy szervezet létét jelentheti.

Adószámunk: 18519651-1-13
Köszönjük felajánlását! Adatait bizalmasan kezeljük!
Ajánlja fel adója 1%-át egyesületünknek!
Adószámunk:
18519651-1-13
Köszönjük felajánlását! Adatait bizalmasan kezeljük!