Első börtönrádió konferencia Meghívó

szerző: Judit / hétfő, 29 február 2016 / Kategória: Híreink

Az Adj Hangot Egyesület és a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága tisztelettel meghívja Önt az 1. Börtönrádió konferenciára.

A konferencia tárgya a reintegráció innovatív módszerei, amelyek a média legújabb eszközeit használják a szabadulók hátrányainak leküzdése érdekében. A fókusz a börtönben kezdődő és a szabad életben is folytatódó reintegráció.
Az előadók között a börtönrádiónak helyet adó büntetés-végrehajtási intézetek parancsnokai mellett Andrew Wilkie és Phil Maguire a mintát adó angol börtönrádió egyesület alapítói és vezetői Are Høidal Norvégia legmodernebb börtönének, Halden-nek a parancsnoka és a legsikeresebb hazai reintegrációs programok civil vezetői számolnak be tapasztalataikról.

A program folyamatosan frissül, nyomon követhető a Facebook-on.
Helyszín: Brit Nagykövetség (1051 Budapest, Harmincad utca 6.)
Időpont: 2016. április 22. 10:00-18:00
Regisztráció: 9:30 órától.
A részvétel a konferencián ingyenes (ebéddel várjuk a résztvevőket) de előzetes regisztrációhoz kötött.

Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot, IDE KATTINTVA
A konferencia résztvevőinek száma korlátozott, a regisztrációkat érkezési sorrendben tudjuk befogadni, így érdemes mihamarabb regisztrálni.
További információk: Kovács Orsolya: bortonradio@gmail.com

Üdvözlettel:
Adj Hangot Egyesület és a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága

FEL
Adj Hangot

Facebook

Meghívó az első Börtönrádió konferenciára
Az Adj Hangot Egyesület és a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága tisztelettel meghívja Önt az első Börtönrádió konferenciára.
A konferencián bemutatjuk a magyarországi börtönrádiók működésének eddigi tapasztalatait a bv és a rádió képviselőinek szemével, más civil szervezetek rácsokon belüli tapasztalataiba is bepillantást nyerhetünk...
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL1FMYVI1RkIya2RjIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==
* Adatait bizalmasan kezeljük
Ajánlja fel adója 1%-át egyesületünknek!

Nem árulunk el titkot, hogy egy non-profit szervezet, mint a mienk is, egyik nagy anyagi segítségét az Önök SZJA 1%-ának felajánlása jelenti.
Ezzel a lehetőséggel minden adófizető állampolgár élhet, eldöntheti, melyik szervezetet támogatja úgy, hogy neki semmibe nem kerül.
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hiszen ha nem nyilatkozik, az államkasszába megy a pénz, pedig az 1% egy-egy szervezet létét jelentheti.

Adószámunk: 18519651-1-13
Köszönjük felajánlását! Adatait bizalmasan kezeljük!
Ajánlja fel adója 1%-át egyesületünknek!
Adószámunk:
18519651-1-13
Köszönjük felajánlását! Adatait bizalmasan kezeljük!