Experiencing prison – a börtön testközelből

szerző: Judit / vasárnap, 19 április 2015 / Kategória: Híreink

Az Adj Hangot Egyesület is részt vesz május 6-8-ig a dubrovniki “Experiencing prison” projekt hatodik találkozóján.

Az Adj Hangot Egyesület is részt vesz május 6-8-ig a dubrovniki “Experiencing prison” projekt hatodik találkozóján, ahol irodalmárok, újságírók, és más, börtönügyben kreatívan tevékenykedő szakemberek lesznek jelen.
Előadást tartunk majd, ahol bemutatjuk a Rács FM egy éves múltját, módszereinket, céljainkat, és megosztjuk a többi résztvevővel
A konferencia célja, hogy különböző (tudomány)területeket hozzon össze, azok képviselőit megismertesse egymással a későbbi együttműködés érdekében.
Már alig várjuk!
További információ a konferenciáról: Itt…

FEL
Adj Hangot

Facebook

Meghívó az első Börtönrádió konferenciára
Az Adj Hangot Egyesület és a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága tisztelettel meghívja Önt az első Börtönrádió konferenciára.
A konferencián bemutatjuk a magyarországi börtönrádiók működésének eddigi tapasztalatait a bv és a rádió képviselőinek szemével, más civil szervezetek rácsokon belüli tapasztalataiba is bepillantást nyerhetünk...
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL1FMYVI1RkIya2RjIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==
* Adatait bizalmasan kezeljük
Ajánlja fel adója 1%-át egyesületünknek!

Nem árulunk el titkot, hogy egy non-profit szervezet, mint a mienk is, egyik nagy anyagi segítségét az Önök SZJA 1%-ának felajánlása jelenti.
Ezzel a lehetőséggel minden adófizető állampolgár élhet, eldöntheti, melyik szervezetet támogatja úgy, hogy neki semmibe nem kerül.
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hiszen ha nem nyilatkozik, az államkasszába megy a pénz, pedig az 1% egy-egy szervezet létét jelentheti.

Adószámunk: 18519651-1-13
Köszönjük felajánlását! Adatait bizalmasan kezeljük!
Ajánlja fel adója 1%-át egyesületünknek!
Adószámunk:
18519651-1-13
Köszönjük felajánlását! Adatait bizalmasan kezeljük!