Kommunikációs tréningen vettünk részt

szerző: Judit / csütörtök, 27 november 2014 / Kategória: Börtön rádió

Sikerült bekerülnünk a tíz civil szervezet közé, amelyeket a Civil Support egy harmincnapos üzleti és kommunikációs tréningjére választott ki a több mint száz jelentkező közül.

Fontos témák, hasznos ismeretek hangzottak el és remek gyakorlási lehetőség volt. A felkészülés végén öt vállalat előtt mutatkozhattunk be. Háromperces prezentációban kellett kedvet csinálni a befektetőknek a projektünkhöz. Jó lehetőség volt ez is arra, hogy elmondjuk, nem csak emberségesebb, de gazdaságosabb és biztonságosabb is a börtönből szabadult embereknek megadni az esélyt az újrakezdésre. Ehhez viszont a börtönöknek nem csak a büntetésről kell szólniuk, hanem az oktatásról is. Irreális elvárni, hogy több év börtön után okosabban éljenek azok, akik gyakran pénz, fedél és család nélkül lépnek ki a börtönkapun, ha a büntetés ideje alatt nem volt esélyük az iskolai előmenetelre vagy arra, hogy új életvezetési mintákat tanuljanak.

Szívesen működünk együtt olyan vállalatokkal, akik elsőkként fektetnének be a reintegráció egy hatékony oktatási programjába.

Köszönjük a lehetőséget!

FEL
Adj Hangot

Facebook