Kommunikációs tréningen vettünk részt

szerző: Judit / csütörtök, 27 november 2014 / Kategória: Börtön rádió

Sikerült bekerülnünk a tíz civil szervezet közé, amelyeket a Civil Support egy harmincnapos üzleti és kommunikációs tréningjére választott ki a több mint száz jelentkező közül.

Fontos témák, hasznos ismeretek hangzottak el és remek gyakorlási lehetőség volt. A felkészülés végén öt vállalat előtt mutatkozhattunk be. Háromperces prezentációban kellett kedvet csinálni a befektetőknek a projektünkhöz. Jó lehetőség volt ez is arra, hogy elmondjuk, nem csak emberségesebb, de gazdaságosabb és biztonságosabb is a börtönből szabadult embereknek megadni az esélyt az újrakezdésre. Ehhez viszont a börtönöknek nem csak a büntetésről kell szólniuk, hanem az oktatásról is. Irreális elvárni, hogy több év börtön után okosabban éljenek azok, akik gyakran pénz, fedél és család nélkül lépnek ki a börtönkapun, ha a büntetés ideje alatt nem volt esélyük az iskolai előmenetelre vagy arra, hogy új életvezetési mintákat tanuljanak.

Szívesen működünk együtt olyan vállalatokkal, akik elsőkként fektetnének be a reintegráció egy hatékony oktatási programjába.

Köszönjük a lehetőséget!

FEL
Adj Hangot

Facebook

Meghívó az első Börtönrádió konferenciára
Az Adj Hangot Egyesület és a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága tisztelettel meghívja Önt az első Börtönrádió konferenciára.
A konferencián bemutatjuk a magyarországi börtönrádiók működésének eddigi tapasztalatait a bv és a rádió képviselőinek szemével, más civil szervezetek rácsokon belüli tapasztalataiba is bepillantást nyerhetünk...
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL1FMYVI1RkIya2RjIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==
* Adatait bizalmasan kezeljük
Ajánlja fel adója 1%-át egyesületünknek!

Nem árulunk el titkot, hogy egy non-profit szervezet, mint a mienk is, egyik nagy anyagi segítségét az Önök SZJA 1%-ának felajánlása jelenti.
Ezzel a lehetőséggel minden adófizető állampolgár élhet, eldöntheti, melyik szervezetet támogatja úgy, hogy neki semmibe nem kerül.
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hiszen ha nem nyilatkozik, az államkasszába megy a pénz, pedig az 1% egy-egy szervezet létét jelentheti.

Adószámunk: 18519651-1-13
Köszönjük felajánlását! Adatait bizalmasan kezeljük!
Ajánlja fel adója 1%-át egyesületünknek!
Adószámunk:
18519651-1-13
Köszönjük felajánlását! Adatait bizalmasan kezeljük!