Nyertünk a Norvég Civil Alap pályázatán!

szerző: Judit / péntek, 27 február 2015 / Kategória: Híreink

Terjeszkedünk: Vác után Eger és Tököl

A Váci Fegyház és Börtönben immáron egy éves múltra visszatekintő börtönrádió projekt újabb állomásához érkeztünk: a Norvég Civil Alap támogatásával két újabb bv-intézetben kezdődhetnek meg az előkészületek, képzések, idővel pedig a műsorgyártás- és sugárzás!
Az egri fegyintézet 125 női és a tököli intézet 900, részben fiatalkorú fogvatartottja kapcsolódhat be hamarosan közvetlenül vagy közvetve a börtönrádió projektbe. Gőzerővel dolgozunk azon, hogy összeállítsunk egy képzési anyagot, amely alapján az újonnan csatlakozó börtönök új képzői segíthetik majd a helyi börtönrádiósok munkáját. Az új képzőkkel pedig mi személyesen osztjuk majd meg tapasztalatainkat.

Hamarosan megkezdődik a jelentkezés is, érdemes figyelni a honlapot és a Rács FM Facebook oldalát!

FEL
Adj Hangot

Facebook

Meghívó az első Börtönrádió konferenciára
Az Adj Hangot Egyesület és a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága tisztelettel meghívja Önt az első Börtönrádió konferenciára.
A konferencián bemutatjuk a magyarországi börtönrádiók működésének eddigi tapasztalatait a bv és a rádió képviselőinek szemével, más civil szervezetek rácsokon belüli tapasztalataiba is bepillantást nyerhetünk...
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL1FMYVI1RkIya2RjIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==
* Adatait bizalmasan kezeljük
Ajánlja fel adója 1%-át egyesületünknek!

Nem árulunk el titkot, hogy egy non-profit szervezet, mint a mienk is, egyik nagy anyagi segítségét az Önök SZJA 1%-ának felajánlása jelenti.
Ezzel a lehetőséggel minden adófizető állampolgár élhet, eldöntheti, melyik szervezetet támogatja úgy, hogy neki semmibe nem kerül.
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hiszen ha nem nyilatkozik, az államkasszába megy a pénz, pedig az 1% egy-egy szervezet létét jelentheti.

Adószámunk: 18519651-1-13
Köszönjük felajánlását! Adatait bizalmasan kezeljük!
Ajánlja fel adója 1%-át egyesületünknek!
Adószámunk:
18519651-1-13
Köszönjük felajánlását! Adatait bizalmasan kezeljük!