Önkéntestoborzó

szerző: Judit / vasárnap, 30 november 2014 / Kategória: Börtön rádió

November 30-án a Friscóban megtartottuk második önkéntestoborzónkat. Elmeséltük, hogyan dolgozunk, mire van szükségünk, és kaptunk jó ötleteket, tanácsokat.

Heten (Batki Zsolt, Varga Norbi, Plézer Kristóf és Drubina Bogi, Barna Noémi, Szegő Dóri, Szabó Évi) csatlakoztak hozzánk a következő feladatokban:

 

  1. Rádiózás: Kerényi Gyurihoz – aki a rádiózás és a fogvatartottak tréningjének szakértője – csatlakoztak olyanok, akik a kívülről bevihető anyagok gyűjtésében, a tréning lebonyolításában, külső interjúalanyok felkutatatásában, brit börtönrádióval való kapcsolattartásban tudnak segíteni.
  2. Kommunikáció: Megyeri Zsuzsa a kommunikáción javításán, az „üzenetünk” kidolgozásán (PR, Facebook-aktivitás, honlap tartalommal feltöltése) dolgozik majd együtt az önkéntesekkel.
  3. Kutatás: Nyári Juli a kutatási feladatokban kapott erősítést, csatlakoztak hozzánk tapasztalt részvételi kutatók.
  4. Pénzszerzés: Hajdu Judit a pályázatírás és a fundraising szálait fogja össze.
FEL
Adj Hangot

Facebook

Meghívó az első Börtönrádió konferenciára
Az Adj Hangot Egyesület és a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága tisztelettel meghívja Önt az első Börtönrádió konferenciára.
A konferencián bemutatjuk a magyarországi börtönrádiók működésének eddigi tapasztalatait a bv és a rádió képviselőinek szemével, más civil szervezetek rácsokon belüli tapasztalataiba is bepillantást nyerhetünk...
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL1FMYVI1RkIya2RjIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==
* Adatait bizalmasan kezeljük
Ajánlja fel adója 1%-át egyesületünknek!

Nem árulunk el titkot, hogy egy non-profit szervezet, mint a mienk is, egyik nagy anyagi segítségét az Önök SZJA 1%-ának felajánlása jelenti.
Ezzel a lehetőséggel minden adófizető állampolgár élhet, eldöntheti, melyik szervezetet támogatja úgy, hogy neki semmibe nem kerül.
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hiszen ha nem nyilatkozik, az államkasszába megy a pénz, pedig az 1% egy-egy szervezet létét jelentheti.

Adószámunk: 18519651-1-13
Köszönjük felajánlását! Adatait bizalmasan kezeljük!
Ajánlja fel adója 1%-át egyesületünknek!
Adószámunk:
18519651-1-13
Köszönjük felajánlását! Adatait bizalmasan kezeljük!