Rács FM a Pszinapszison!

szerző: Judit / szerda, 01 április 2015 / Kategória: Híreink

Az április 17-19 között megrendezendő XIX. Pszinapszison (Budapesti Pszichológiai Napok) mi is ott leszünk!

A Pszinapszis idei témáját, a közös magányt „Rács FM, hogy enyhüljön a magány” című előadásunkkal dolgozzuk fel. Judit, a börtönrádió mentora, pszichológus és Tamás, a Rács FM hamarosan szabaduló főszerkesztője beszélget majd arról, hogyan tud segíteni egy rádió a börtönben. Mit ad nekik rádiósoknak és mit adhat a hallgatóknak? Tud-e közösséget formálni ott, ahol csak magadban bízhatsz és meg tudja-e adni az elgondolkodó, önreflektív magányt egy olyan helyen, ahol soha nem lehetsz egyedül? Milyen hatással lehet a börtön a közös magányra?

Találkozzunk ott április 19-én vasárnap 11:30-kor!

FEL
Adj Hangot

Facebook

Meghívó az első Börtönrádió konferenciára
Az Adj Hangot Egyesület és a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága tisztelettel meghívja Önt az első Börtönrádió konferenciára.
A konferencián bemutatjuk a magyarországi börtönrádiók működésének eddigi tapasztalatait a bv és a rádió képviselőinek szemével, más civil szervezetek rácsokon belüli tapasztalataiba is bepillantást nyerhetünk...
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL1FMYVI1RkIya2RjIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==
* Adatait bizalmasan kezeljük
Ajánlja fel adója 1%-át egyesületünknek!

Nem árulunk el titkot, hogy egy non-profit szervezet, mint a mienk is, egyik nagy anyagi segítségét az Önök SZJA 1%-ának felajánlása jelenti.
Ezzel a lehetőséggel minden adófizető állampolgár élhet, eldöntheti, melyik szervezetet támogatja úgy, hogy neki semmibe nem kerül.
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hiszen ha nem nyilatkozik, az államkasszába megy a pénz, pedig az 1% egy-egy szervezet létét jelentheti.

Adószámunk: 18519651-1-13
Köszönjük felajánlását! Adatait bizalmasan kezeljük!
Ajánlja fel adója 1%-át egyesületünknek!
Adószámunk:
18519651-1-13
Köszönjük felajánlását! Adatait bizalmasan kezeljük!